Ruimte om te groeien

Een school kiezen is voor veel ouders geen gemakkelijke keuze.
Hoe kom je te weten of het een goede school is? Hoe kom je aan informatie en waar moet je op letten? Gelukkig heeft iedereen buren, kennissen en vrienden met kinderen op een basisschool. Die vormen een belangrijke bron van informatie. Ook het internet biedt veel mogelijkheden informatie te verzamelen en bovendien heeft elke basisschool een eigen website.

U bent op zoek naar een school voor uw kind. Een school waar kinderen zich ontwikkelen en waar elk kind zichzelf kan zijn. Ieder kind is immers uniek in zijn aanleg en talenten. Een veilige plek waar kinderen door leerkrachten inhoudelijk worden uitgedaagd en gestimuleerd. Een plek waar kinderen inzicht krijgen in hun eigen leerproces. Waar samenwerking en leren denken en leren leren centraal staan. Een plek waar we samen invulling geven aan plezierig en effectief onderwijs.

Ik nodig u van harte uit om, geheel vrijblijvend, onze school te bezoeken. Dat kan ook onder schooltijd, want een school is pas een school als de kinderen aanwezig zijn. Wanneer u de school belt of mailt is een afspraak zo gemaakt. Het team van de Jozefschool gunt u graag een kijkje in de keuken en zal de tijd nemen uw vragen te beantwoorden.
Jacques Janssen, directeur

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT