Voorleeswedstrijd 2017

Ook dit jaar hebben we weer een voorleeswedstrijd gehouden.

 

Alle groepen verzamelden zich in het toplokaal, waar een aantal kinderen van groep 8 een podium hadden versierd en de stoelen klaargezet. Het enthousiasme van de kinderen spat ervan af.

 

Mirte van groep 5 mocht het spits afbijten en dat deed ze heel goed met een verhaal over Pinkeltje. Er werd zeer aandachtig geluisterd door alle aanwezigen.

Daarna was het de beurt aan Carlijn uit groep 4. Ze vond het best spannend, maar ook haar verhaal werd mooi voorgelezen. Het ging over een koning die heel veel jeuk had.
Er was een heuse jury, bestaande uit de vrijwilligers van de BoS. De Bibliotheek op School. Ida, Marriet en Ans van harte bedankt.
Mathilde van groep 6, las een stukje voor uit het boek “Heksenherrie”, wat ging over een vos die kippen had gedood en daarom was omgetoverd tot een mooie haan.
Eef van groep 7 las voor uit een boek van Rik Hogendoorn en het ging over een monster in een meer. Hij had het zo goed voorbereid dat hij een heel stuk uit zijn hoofd kon vertellen.

 

Anouk uit groep 8 was de hekkensluiter van de voorleeswedstrijd. Zij las voor uit een boek van Roald Dahl, waarin aan het eind een heel lang gedicht voorkwam wat rijmde. Dat heeft ze heel goed voorgedragen.

 

In de pauze, toen de jury overlegde, werden we verrast met een dans act van kinderen uit groep 7

 

 

Anouk, van harte gefeliciteerd en veel succes in Lichtenvoorde

 

Foto's zijn te zien in het afgeschermde deel van de website.

 

Deze site doorzoeken

Contact

St. Jozefschool
Dorpsstraat 66
7136 LN  Zieuwent
0544-351577
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @JozefZieuwent