Ik ben getrouwd met Willem en moeder van Marleen en Thijs.

Toen ik 42 jaar geleden solliciteerde in Zieuwent, had ik mijn diploma nog niet op zak. Ik werd aangenomen onder voorwaarde, dat ik die natuurlijk behaalde en dat is gelukt. Wat was ik blij. Een baan in mijn eigen dorp, waar ik wel stage had gelopen, maar nog weinig mensen kende.

Ik heb ruim 20 jaar met kleuters gewerkt. Daarna een aantal jaren in groep 3, waar ik enorm heb genoten van het enthousiasme van de kinderen om o.a. te leren lezen. Ook heb ik een aantal jaren met plezier in groep 4 gewerkt en waar ik de introductie van ipads voor de kinderen heb beleefd. Fantastisch! Nu werk ik in groep 3/4 met kinderen, die houden van gezelligheid en regelmatig elkaar even bijpraten.

Na 42 jaren ga ik nog steeds iedere werkdag met veel plezier naar school. Er heerst een warme, gemoedelijke sfeer. Ik heb leuke collega’s, lieve kinderen, die in de vrije tijd spontaan groeten of een praatje maken en fijne ouders. Sommige ouders heb ik zelfs als kleuter in de groep gehad. Het is erg leuk om dan gelijkenissen te zien.

Het belangrijkste voor mij is, dat de kinderen met plezier naar school gaan, lekker in hun vel zitten (een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd) en dat ze de ‘ruimte krijgen om te groeien’

 

 

 

Deze site doorzoeken

Contact

St. Jozefschool
Dorpsstraat 66
7136 LN  Zieuwent
0544-351577
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @JozefZieuwent